Calendar evenimente luna mai 2015

14 mai 2015- finalizarea cursului de competențe  TIC, la Nitchidorf, județul Timiș.

In data de 24.04.2015 a inceput un nou curs de competențe TIC, nivel inițiere la Nitchidorf. Cursul se desfasoara pana in data de 13.05.2015 si sunt inscrisi un numar de 9 persoane. Examenul va avea loc in data de 14 mai, la Școala Generala cu clasele I-VIII, din localitate.

 29 mai 2015va avea loc Bursa Locurilor de Muncă, organizată la Boldur. Județul Timiș. La eveniment sunt așteptate peste 100 de persoane, atât angajatori cât și persoane în căutarea unui loc de muncă din localitățile învecinate.

 Evenimentul organizat, de tip bursă are ca scop sprijinirea persoanelor în găsirea unui loc de muncă. Vom reveni cu informații detaliate intr-un material dedicat acestui eveniment.

30-31 mai (01 iunie)- este planificat debutul unui nou curs de competențe antreprenoriale care se va derula la Nitchidrof. Participanți la curs: noua (9) persoane din care două (2) persoane vor fi spijinite în demararea unei afaceri.

 La finalul lunii mai, începutul lunii iunie 2015 se preconizează începerea unui nou curs de competențe antreprenoriale. Acesta va fi derulat la Nitchidorf, pentru un număr de 9 persoane. Două, dintre acestea, vor fi susținute în deschiderea unei afaceri.