Sfaturi în întocmirea unui Curriculum Vitae (CV)

Curriculum Vitae este un document care trebuie întocmit astfel încât să stârnească curiozitatea angajatorului astfel încât să programeze un interviu în vederea aflării a cât mai multor informații. CV-ul conține date personale despre aplicant, studiile și experiența care îl recomandă pentru un loc de muncă.

Un Curriculum Vitae trebuie să:

[…]

Tinerii și așteptările pe piața muncii

În România tinerii de peste 18 ani care termină liceul, au următoarele posibilități:

Se înscriu la facultate sau o școala post liceală Se angajează Pleacă în străinătate Intră în șomaj

O parte considerabilă dintre tineri se înscriu la facultate dorind ca astfel să își creeze un drum mai sigur în viață, […]

COMUNICAT DE PRESĂ – Conferinţa de sustenabilitate şi transferabilitate în scopul motivării şi mobilizării persoanelor din mediul rural

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Unitatea Administrativ Teritorială Niţchidorf, Unitatea Administrativ Teritorială Sacoşu Turcesc organizează joi, 9 iulie 2015, începând cu ora 10:00, Sala Galbenă, Hotel Boavista, Timişoara, Conferinţa de sustenabilitate şi transferabilitate în scopul motivării şi mobilizării persoanelor din mediul rural.

Această conferinţă face parte dintr-o serie […]

De vorbă cu formatorul cursului de competențe informatice – TIC

În cadrul proiectului Perspectiv Rural –Măsuri de asigurare a sustenabilității zonelor rurale și ocuparea forței de muncă unul dintre cursurile organizate este cel de competențe informatice. Până în prezent au fost derulate 5 cursuri (cel de-al cincilea curs fiind în derulare).

Pentru a vedea și cunoaște mai îndeaproape impactul programului de formare profesională, […]