Rezultatele examenului Curs Infirmiera -16.01.2015-16.06.2015-

În data de 16 iunie 2015 a avut loc examenul de absolvire a cursului de calificare Infirmieră. Cursul s-a desfășurat pe pe perioada a 5 luni, timp în care cursantele au fost implicate în sesiuni de teorie cât și în activități practice. Pentru a sprijini cursantele și pentru a ne asigura de însușirea temeinică a cunoștiințelor practice au fost implicați și 5 tutori de practică. Cei 5 tutori au supervizat activitatea practică derulată de către cursanți în cadrul Spitalului Municipal Lugoj.

La examen s-au prezentat 18 din 19 cursanți care au finalizat acest curs. Persoana care nu s-a prezentat va fi convocată într-o sesiune ulterioară de examinare.

Până la jumătatea lunii iulie 2015 cursanților absolvenți li se vor înmâna certificatele de calificare. Certificatele au recunoaștere națională cât și europeană, prin traducere și legalizare. Certificatul de calificare, fiind autorizat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) este însoțit de un supliment descriptiv care conține lista competențelor dobândite în cadrul cursului.

Felicitări tuturor cursanților și mulțumim pentru implicarea voastră din ultimele 5 luni.

Fotografii preluate în cadrul examenului 16.06.2015, Nițchidorf, jud. Timiș