A început cursul de calificare – Lucrator in comert în Comuna Boldur

A început cursul de calificare, nivel 1 – Lucrator in comert în Comuna Boldur

În data de 14 ianuarie 2015 a început, in comuna Boldur în județul Timiș, cursul de calificare nivel 1 Lucrator in comert. Acesta se derulează în cadrul proiectului POSDRU Perspectiv Rural – Măsuri de asigurare a sustenabilității zonei rurale și ocupării forței de muncă si esteimplementat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany în colaborare cu Unitatea Administrativ Teritoriala a Comunei Boldur. Beneficiarii acestei activități de formare profesională sunt persoane din mediul rural care aveau la ora începerii cursului statutul de: persoană inactivă, șomer, persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

Cursul se desfasoara in perioada 14.01.2015 – 26.03.2015 unde cei 20 de participanti vor parcurge o programă compusă din 120 de ore de teorie si 240 de ore de practica. Conform obiectivelor proiectului toți beneficiarii acestui curs, după ce îl vor absolvi, vor fi consiliați profesional și vor fi sprijiniți să își găsească un loc de muncă.

Toți participantii la curs vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale din România.