A început cursul de calificare – Infirmiera în Comuna Nitchidorf

În data de 16 ianuarie 2015 a început, in comuna Nitchidorf în județul Timiș, cursul de calificare nivel 2 Infirmiera. Acesta se derulează în cadrul proiectului POSDRU Perspectiv Rural – Măsuri de asigurare a sustenabilității zonei rurale și ocupării forței de muncă si esteimplementat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany în colaborare cu Unitatea Administrativ Teritoriala a Comunei Nitchidorf in calitate de partener 1. Beneficiarii acestei activități de formare profesională sunt persoane din mediul rural, de pe raza Unitatii Administrativ Teritoriale Nitchidorf – partener1, Unitatii Administrativ Teritoriale Sacosul Turcesc – partener 2 si Unitatii Administrativ Teritoriale Tormac.

Cursul se desfasoara in perioada 16.01.2015 – 16.06.2015 unde cei 22 de participanti vor parcurge o programă compusă din 240 de ore de teorie si 480 de ore de practica. Conform obiectivelor proiectului toți beneficiarii acestui curs, după ce îl vor absolvi, vor fi consiliați profesional și vor fi sprijiniți să își găsească un loc de muncă.

Toți participantii la curs vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educației Naționale și de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale din România.