Calendarul evenimentelor din cadrul proiectului Perspectiv Rural- Măsuri de asigurare sustenabilității zonelor rurale și ocupare a forței de muncă Iulie 2015

9 iulie 2015- Conferința de sustenabilitate si transferabilitate cu participare locala, regionala, interregionala, transnațională în scopul motivării și mobilizării persoanelor din mediul rural.

În data de 09.07.2015 va avea loc Conferința regională/interregionala/transnațională, care va avea loc la Hotel Boavista, Timișoara începând cu orele 09:30. La conferință sunt invitați colaboratori, persoane interesate în dezvoltarea unor modele de mobilizare locală rurală și specialiști în domeniul dezvoltării comunitare.

Jumătatea lunii iulie 2015- Finalizarea cursului de competențe informatice TIC

 La jumătatea lunii iulie 2015 se va finaliza un nou curs de competențe informatice, la care participă în prezent persoane în căutarea unui loc de muncă, persoane ocupate cu agricultura de subzistență, etc.

 A doua parte a lunii iulie 2015- un nou curs de competențe Antreprenoriale

 În a doua parte a lunii iulie 2015 se va organiza un nou curs de competențe antreprenoriale. Cursul este destinat persoanelor care doresc să-și însușească cunoștiințe în domeniul gestionării unor afaceri. În cadrul cursului vor fi premiate 2 cele mai bune planuri de afaceri și vor fi sprijiniți beneficiarii acestora în deschiderea unor afaceri locale.calendar