Locuri de muncă disponibile în județul Timiș în săptămâna 24-28 august

În fiecare săptămâna, mai precis, miercurea,  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș (AJOFM) afișează lista actualizată de locuri de muncă disponibile în județul Timiș. Această lista se poate consulta atât pe site-ul AJOFM, http://www.timis.anofm.ro/ cât și la sediul insituției, unde această listă este afișată în vederea consultării de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

         Astfel putem observa că în săptămâna 24 – 28.08.2015 există disponibile un număr total de 747 de locuri de muncă în județul Timiș din care133 de locuri sunt disponibile în imediata apropiere a Timișoarei, mai exact în mediul rural (Dumbravița, Sânandrei, Chișoda, Remetea și Ghiroda).

         Din păcate în zonele rurale aflate la o distanță mai mare de 20 de km de orașul Timișoara sau in vecinatatea orașelor mici din județ, nu am găsit locuri de muncă disponibile pe site-ul AJOFM Timiș.

         În urma studierii listei cu locurile de muncă disponibile în județ putem să constatăm faptul că persoanele care au domiciliu în mediul rural întâmpină o adevarată problemă în identificarea unui loc de muncă.